Autor Economia
22 Febrer 2014 a 10:00

El Consorci per l’Ocupació promou la contractació de joves subvencionada

Es pretén arribar a 40 joves en atur

OCUPACIÓ JOVES

Imatge cedida pel Consorci per l’Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental

El Consorci per l’Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental (Copevo) porta a terme  el programa Fem Ocupació per a Joves amb la col·laboració de 17 municipis de la comarca. El projecte està impulsat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu.

El procés s’inicia amb la contractació del jove a una empresa de la comarca durant un mínim de 6 mesos. Durant aquest temps es rep una formació adequada al lloc de treball que és impartida des del Copevo.

Els aspirants han de ser joves en situació d’atur, residents en els municipis de Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Castellar del Vallès, Castellbisbal, Gallifa, Matadepera, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà, Rellinars, Ripollet, Sant Cugat del Vallès, Sant Llorenç Savall, Sant Quirze del Vallès, Sentmenat, Ullastrell, Vacarisses i Viladecavalls, amb el títol de batxillerat o bé amb el de la ESO i preferentment amb experiència laboral.

Les empreses a que participen a aquest programa rebran una subvenció durant 6 mesos per la contractació a jornada parcial que correspon a la part proporcional del salari mínim interprofessional. Aquelles empreses interessades s’han de posar en contacte amb el Copevo al telèfon 93 7070707 o a través dels correus electrònics nrodriguez@copevo.cat i copevo@copevo.cat.

Switch to mobile version