Autor Natació
15 Febrer 2014 a 16:30

Demà diumenge campionat de natació escolar

Hi participen infants de 6 a 13 anys

 

Piscina Municipal

Piscina Municipal // web ajuntament

A la piscina municipal de la Rambla del Celler s’organitza demà diumenge 16 de febrer el campionat escolar de natació. Es tracta de la quinzena edició d’aquest campiona local promogut per l’Oficina Municipal d’Esport per a Tothom (OMET) i es desenvoluparà des de les 4 fins les 9 de la nit.

En la competició hi participen nens i nenes nascuts des del 2007 (prebenjamins) fins el 2000 (infantils) i en un total de 3 estils (crol, braça i esquena) i que no estiguin federats. Enguany i com a novetat també hi haurà relleus mixtes en estil lliure per cada categoria. Per aquesta competició de relleus es formaran com a màxim 3 equips per escola i aquests equips estaran integrats per 4 participants (2 nens i 2 nenes) de la pròpia escola. Aquesta competició té caràcter de final local i comarcal i els primers classificats de cada categoria, sexe i estil tindran plaça per a la final territorial (el número de classificats, la data i el lloc venen determinats per la Unió de Consells Esportius de Catalunya). El campionat està obert a tots els nens/es de Sant Cugat que no estiguin federats i que vulguin participar en un o més estils (crol, braça i esquena).

Es lliurarà copa o medalla als 3 primers classificats de cada categoria i estil. Així com medalla de participació a tothom qui participi. L’evolució de la participació en aquest campionat ha estat molt positiva en els darrers anys passant de 87 nens i nenes el 2007 a 233 el 2013. Per aquest any es preveu una participació màxima de 350 nedadors/es, superant els del 2012, que van ser 340.

Switch to mobile version