Autor Economia
22 Febrer 2014 a 10:30

Ascamm presenta la seva programació formativa a JOBarcelona

Postgraus empresarials i cursos d’especialització

JOBarcelonaAscamm

Imatge cedida per Ascamm

La Fundació Ascamm ha llançat la seva nova oferta formativa a JOBarcelona’14, la primera trobada internacional d’ocupació i orientació laboral per a joves universitaris. La seva programació inclou 6 postgraus empresarials i 9 cursos d’especialització que s’impartiran durant el 2014, 7 dels quals són nous, a més de 2 totalment redissenyats i orientats a les necessitats actuals del mercat laboral. L’entitat també ofereix la possibilitat de realitzar pràctiques professionals i la col·laboració en estudis d’investigació com projecte final de carrera.

Els postgraus empresarials presentats són Direcció de Plantes Industrials; Disseny Industrial de Peces Plàstiques; Composites: disseny estructural, materials i processos; Disseny de Peces Metàl·liques i Processos de Transformació; Gestió de Projectes de I+D, i Miniaturised Unmanned Aerial Vehicles (mini-UAVs).

Quant als nous cursos d’especialització, s’han programat: Disseny de Producte, Plàstics i Motlles, Chapa i Matrius, Mecanitzat, Gestió i Organització d’Empreses, Automatització, Vehícle Elèctric, Navegació i Posicionament, entre d’altres.

Ascamm, una fundació privada sense ànim de lucre i Centre Tecnològic de referència internacional en disseny i producció industrial, enfoca la seva activitat formativa a la millora dels coneixements dels professionals en matèria de I+D aplicada i innovació, amb l’objectiu de potenciar la competitivitat del teixit empresarial, especialment de les pimes. Els principals clients d’Ascamm pertanyen a diversos sectors com el transport, el biomèdic-sanitari, d’equips industrials, construcció i materials o de béns de consum.

Switch to mobile version