Autor El temps
4 Febrer 2014 a 10:00

Arriba un nou front que pot deixar pluges dèbils

Foto: Àlex Callao

Foto: Àlex Callao

Aquesta nit les temperatures ja han començat a ser superiors respecte de les d’ahir, amb  3,3 graus a la ciutat de Terrassa i 4 graus a Sabadell. Ara mateix les temperatures ja pugen amb força arribant als 5,5 graus a bona part de la comarca i aquesta tendència seguirà així gràcies al sol imponent que ens acompanyarà bona part del dia. El vent de nord oest però farà que la sensació de fred sigui encara acusada durant tot el dia, tot i que les temperatures màximes arribaran ja als 14 graus. A partir del mig dia la nuvolositat anirà en augment per l’arribada d’un nou front que taparà el cel i pot deixar pluges febles durant el vespre i la nit.

Demà a primera hora la possibilitat de pluges seguirà existint i és que ens llevarem amb un dia molt núvol  i una humitat també elevada per les pluges. A poc a poc, a mesura les hores passin, les clarianes aniran apareixent i podrem veure el sol a partir del mig dia, ajudant novament a l’increment de temperatures. L’arribada d’una massa d’aire més calenta ens farà notar un increment notori de la sensació de calor.

Els mapes a llarg termini no ens indiquen una estabilització del temps i durant els propers dies els sistemes frontals ens visitaran dia si dia no. Tot i això no s’esperen nevades fora del Pirineu o grans pluges a la resta de comarques catalanes. Les temperatures, de moment, podran arribar als somiats per molts 17-18 graus de màxima i, de moment, podrien quedar-se aquí dies. Això si, per si de cas, encara no guardeu la roba d’abric.

Switch to mobile version