Autor Entitats
19 Febrer 2014 a 19:02

Arriba la 56ena Marxa Infantil del Club Muntanyenc Sant Cugat

Tràmit – Sisquella, nou benefactor de la nova seu del Carrer Sant Bartomeu

[wzslider autoplay=”true”]

D’un tret dos pardals, a la taula, el president del Club, Francesc Cruces i el coordinador de la Marxa Infantil, Silvano Benedetti i, també, la Susanna Tomàs i el Lluis Sisquella, propietaris del Grup Tràmit Sisquella. Es tractava de presentar la 56ena edició de la Marxa Infantil de la regularitat i un nou benefactor de la nova seu del CMSC i ho van fer tot d’una. Al final, no es pot fer la primera sense el CMSC i el CMSC no pot tirar endavant iniciatives com aquesta sense empreses com aquesta o com Delphi, la més important en aquest esdeveniment malgrat la situació en la que es troba, l’Obra Social de La Caixa i Sant Cugat Centre Comercial.

Aquest any la Marxa Infantil serà el diumenge 6 d’abril – si s’hagués de suspendre per mal temps es faria el dissabte 12 d’abril – i com cada any la imatge s’ha decidit després de realitzar un concurs de dibuix on s’han presentat més de 1.400 participants. El jurat, format per en Rafa Centells, el Xavier Grau, la Imma Pueyo i en Joan Tortosa, coordinats per la Rosa Maria Pennella i la Dolors Giménez del CMSC, ha triat com a imatge de la samarreta i del cartell els dibuixos de la Liz Rorravan, de 7 anys i de l’Escola Joan Maragall i de la Júlia Rubio, de 10 anys, de l’Escola Santa Isabel.

A la marxa infantil hi poden participar nens i nenes de 6 a 12 anys i nois i noies de 12 a 15 a la Marxa Juvenil. La primera farà un recorregut de 10 km. i la segona de 12,5 km. El temps de recorregut és de 2,5 hores aproximadament amb mitja hora de descans i estan previstes dues parades, una a la Torre Cendrera – de 15 minuts per esmorzar – i una altra a Can Coll per descansar. Per segon any consecutiu no es farà dinar sinó que es tornarà entre les 12 i les 14:30 depenent si la sortida és a les 9 o a les 11:15 del matí. La sortida i arribada serà des del Parc Ramon Barnils. En el moment però de l’arribada, com a novetat d’enguany, s’hauran d’esperar a que arribi el darrer dels participants si volen participar en el sorteig de 2 tablets per una parella de la modalitat infantil i 2 per la modalitat juvenil. Aquest any es canvia el sentit de la marxa per motius de seguretat i per fruir encara més del recorregut.

Com sempre, l’ordre de classificació es basa en la regularitat i no en la velocitat i la prova es fa per parelles i hi haurà premis per gairebé un 10% dels participants. Per controlar la marxa es fa servir un xip electrònic que s’utilitza a les marxes de regularitat de resistència de tot el món, que garanteix un perfecte enregistrament. A més, un sistema anomenat “livetrail online” que anirà enganxat als pitrals dels participants permetrà als familiars seguir el recorregut dels seus fills amb dispositius de tot tipus amb connexió a internet a la web livetrail/marxainfantil.com.

Si l’any passat el gest solidari de la Marxa Infantil va ser cap a Caritas, aquest any és cap al “Taller Jeroni Moragas” pel projecte “tjm cAPPacitat intel·lectual”, que és un aplicatiu digital destinat a promoure la salut neurocognitiva i neurosocial de tot el col·lectiu de persones amb trastorn del desenvolupament intel·lectual i/o malaltia mental, amb l’aportació es podrà trobar properament l’APP a la plataforma Android Market. Per això es suma 1 € als 10 que costa la inscripció per qui no és soci – que inclou també la samarreta i un record de la prova -. Les pre-inscripcions es poden fer a la web del CMSC de l’1 de març al 28 de març i, des del 18 de març fins el 3 d’abril s’haurà de fer efectiva a la seu del CMSC de 17 a 20 hores.

En la presentació del nou benefactor, el Grup Tràmit Sisquella, els seus propietaris van ressaltar l’orgull de signar el conveni pel fet que “el seu arrelament i coneixement de la ciutat els fa decidir-se per prioritzar projectes adreçats a gent jove i solidaris, que construeixen futurs models de vida”. 

Switch to mobile version