Autor Esports
27 Febrer 2014 a 12:26

Aquest dissabte 8è Torneig de Karate Ciutat de Sant Cugat

Hi participen uns 30 clubs i gairebé 600 karateques

 

Poster 8è Torneig

Poster 8è Torneig // Imatge cedida

El Club Karate Sant Cugat organitza la vuitena edició del Torneig de Karate Ciutat de Sant Cugat. Un campionat que forma part del programa de celebració del novè aniversari de l’entitat santcugatenca i en què espera que hi participin prop d’una trentena de clubs amb uns 570 karateques.

Arriba un dels clàssics dels últims anys, el Torneig de Karate Ciutat de Sant Cugat, en què s’espera que hi participin els clubs més rellevants de Catalunya, com el Club Natació Terrassa, la Santboiana, el Montmeló, Montornès, Kihon, Francas, Nokachi etc., que ja han confirmat l’assistència.

La idea d’aquest torneig és més festiva que no pas competitiva. És per això, que tots els participants disputaran dos katas en què sumaran una sèrie de punts que dictaminaran la seva classificació final. El dos primers classificats de cada categoria disputaran la final amb el sistema de banderes. Aquest fet afegeix un al·licient al torneig perquè qui hi competeix no queda eliminat a la primera de canvi i així frueix més del torneig.

El torneig estarà dividit en les categories de benjamí, aleví, infantil, cadet, juvenil, sènior i Màster. Tot i ser un torneig de caràcter festiu, el director tècnic del Club Karate Sant Cugat, Salvador Àlvarez, considera que hi haurà nivell, “és la nostra festa i el nostre novè aniversari. La filosofia és participativa però no té res a veure amb el nivell. Els millors seran premiats“. La vuitena edició del Torneig de Karate Ciutat de Sant Cugat se celebrarà el aquest dissabte 1 de març al PAV3 de la Rambla del Celler, des de les nou del matí fins les dues del migdia. A més durant el torneig es farà un recapte solidari d’aliments adreçat a Caritas de Sant Cugat, per contribuir des d’aquest club de la ciutat a millorar la situació de vulnerabilitat per la que estan passant moltes persones de la nostra ciutat.

Switch to mobile version