Autor Societat
10 Febrer 2014 a 8:45

Accident mortal de trànsit a la C-58 a Ripollet

Va ser atropellat en baixar del vehicle

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

Ahir a la nit, a les 22:15h, es va produir un accident mortal de trànsit al punt quilomètric 6’5 de la C-58, a l’altura de Ripollet, segons informa el Servei Català de Trànsit.

Per causes que encara es desconeixen la víctima, Jesús F. Y. de 25 anys, va ser atropellat al baixar del seu vehicle. Un total de quatre cotxes es van veure implicats en l’accident, en el qual també es va produir un ferit menys greu i tres ferits lleus.

Quatre dotacions de Mossos d’Esquadra, tres de Bombers de la Generalitat i tres ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques van acudir al lloc de l’accident. La circulació es va tallar en direcció Barcelona fins les 22:48h, quan només es va tallar un carril. A les 00:28h la circulació es va normalitzar.

Switch to mobile version