Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
6 Gener 2014 a 8:30

I a vosaltres, què us han deixat els Reis?

Cavalcada de Reis de Sant Cugat

Foto: Tino Rubio

Avui no podia faltar una fotografia al·lusiva als Reis màgics, ahir la il·lusió va voletejar pels carrers de la nostra ciutat, per tots els racons de tots els barris, els nens i nenes van poder viure la màgia de l’arribada dels Reis vinguts d’Orient. Avui s’hauran despertat esperant complerts els seus desitjos, en alguns casos haurà estat així, en altres no, però en tots segur que la felicitat de trobar-se un paquet embolicat de forma màgica haurà satisfet l’angoixa nocturna per allò que han fet bé o malament…mentrestant els pares, mares, àvies, avis, tietes, tiets, padrines i padrins esperaran que mai acabi aquest moment tan especial!

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com

Switch to mobile version