Autor Economia
13 Gener 2014 a 10:06

A Sol i Aire posaran al dia la xarxa de recollida i tractament d’aigües residuals

Avui han de començar les obres amb una inversió de més de 400 mil €

Urbanització Sol I Aire

Imatge Wikimedia Commons

L’Ajuntament ha de començar avui les obres de construcció d’una xarxa de recollida i tractament d’aigües residuals a Sol i Aire. Amb aquestes obres es podrà, a més, millorar el servei de subministrament d’aigua potable i s’incrementarà la xarxa d’hidrants en aquest barri al bell mig del Parc de Collserola.

Aquestes obres eren una reivindicació dels veïns i veïnes d’aquesta urbanització des de feia molts anys, donat que la recollida d’aigües residuals la feien a pous morts. Ara aquesta acció es podrà fer a col·lector i un sistema de llacunatge les depurarà. Una altra de les qüestions que sempre ha preocupat tant als serveis de seguretat local com a la gent que hi viu són els riscos d’incendi associats a la activitat humana enmig de la natura. L’increment d’hidrants en diversos punts del barri es sumarà a la magnífica previsió d’actuació i l’entrenament que tenen l’associació de veïns de Sol i Aire des de fa molt anys.

Durant tres mesos la UTE formada per Fertres i Voracys, que és qui es farà càrrec del concurs, executarà unes obres per les que l’Ajuntament invertirà 441.050 €. Aquestes obres significaran algun enrenou pel que fa a l’aparcament al barri doncs es prohibirà en algunes zones i, fins i tot, es produiran talls de trànsit en alguns moments, però hi ha el compromís de deixar sempre itineraris alternatius per accedir als habitatges. Una bona notícia per començar aquesta setmana.

Switch to mobile version