Autor Cultura
28 Gener 2014 a 8:09

“Pedra i Sang” treu un excel·lent

Més d’un 40% dels espectadors vénen de fora segons l’enquesta feta per l’Associació.

 

Cor de Pedra i Sang

Cor de Pedra i Sang, foto: Localpress

L’Associació d’Amics de Pedra i Sang va realitzar, durant les 6 sessions en que es va representar aquest passat desembre l’obra “Pedra i Sang”, una enquesta per tal d’extreure informació sobre els gustos i procedència del públic d’aquest espectacle que ha esdevingut ja un clàssic de les festes nadalenques de Sant Cugat.

En l’enquesta han participat un 74 % de les persones que van assistir a les representacions, el que ja és una dada molt positiva. Aquests participants li han posat de mitjana un 9 de nota, sent el cor el que més s’ha valorat amb un 9,25.

D’aquestes persones se sap que el 54% són dones, el 52% tenen entre 30 i 60 anys, el 20% menys de 30 i el 22% més de 60 anys. Pel que fa a les vegades que han assistit a la representació, 1 de cada ho ha fet 2 vegades, un 9% tres i un 7% més de 3.

Les dades també ens diuen que el públic que assisteix a les representacions no és tot de Sant Cugat, la qual cosa reforça el caràcter d’esdeveniment cultural de caràcter ja nacional. El 56% del públic prové de Sant Cugat, el 21% de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el 14% del Vallès i el 6% de la resta de Catalunya. Pel que fa a com s’han assabentat de l’existència d’aquest espectacle, un 59% va ser pel boca – orella, un 21% per les xarxes socials, un 12,5% per la premsa local i un 6,6% per la generalista.

Switch to mobile version