Autor Cultura
30 Gener 2014 a 13:00

Música, dansa i teatre a l’Espai A

Actuacions durant quatre mesos a diferents ateneus catalans

espai-a

L’Espai A, el circuit d’arts escèniques amateurs organitzat per la Federació d’Ateneus de Catalunya, comptarà amb la participació de diferents agrupacions de dansa i teatre de Terrassa i Rubí, en la seva tercera edició. Les actuacions es podran veure durant quatre mesos a quinze ateneus del territori català.

L’Espai A, a part d’estar organitzat per la Federació d’Ateneus de Catalunya, també en formen part el Moviment Coral Català, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, la Federació Catalana de Societats Musicals i l’Agrupament d’Esbarts Dansaires, amb el suport de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat.

Els ateneus que formen part de l’Espai A han pogut escollir entre vint propostes: cinc actuacions corals (Cor Jove Sentmenat, Cor País Meu, Grup Vocal Zetzània, Actea, Ol’Green), cinc espectacles de dansa (Esbart Dansaire De Mollet, Esbart Egarenc, Esbart Sant Martí, Esbart Dansaire De Rubí, Grup Dansa Cor De Catalunya), sis actuacions de teatre (Amics de les Arts de Terrassa, Cia. Mala Fama “Els Carlins”, Filagarsa, Grup de Teatre del Centre de Llorenç del Penedès, Sotacabina Teatre, Tequatre) i quatre concerts de música (Agrupació Musical Pau Casals, Agrupació Musical Canareva, Banda del Prat, Banda Unió Musical de Tarragona).

A més, el proper dijous, 6 de febrer, es farà una festa a la Fàbrica Moritz amb tots els grups seleccionats, dos dies abans que comenci la programació a Figueres, el dia 8 i a Badalona, el dia 9.

Es pot consultar la programació i els ateneus associats al web http://www.espaia.cat/.

Switch to mobile version