Autor Breus
22 Gener 2014 a 8:30

Mirasol, fem ambient! es reuneix el proper dilluns 27

El projecte participatiu cap a la sostenibilitat local nascut al barri de Mira – Sol, “Mirasol, fem ambient!” realitzarà la seva segona “Taula de treball” el proper dilluns 27 de gener a les 19h al Casal de Cultura del barri. Els temes a tractar en aquest trobada seran els que es van apuntar a la primera taula: els grups d’interès, l’hort comunitari i la “Fescamp” – Festival Comunitat, Art i Medi Ambient -. La Taula és oberta a tothom qui vulgui implicar-se en algun dels d’aquests temes i només cal confirmar l’assistència prèviament a femambient@mirasol.cat. Aquest projecte compta amb la col·laboració de l’AA.VV. de Sant Joan, l’AA.VV. de Mas Janer, l’AA.VV. De Can Matas i l’empresa gestora del Casal.

Switch to mobile version