Autor Handbol
22 Gener 2014 a 9:00

L’equip de veterans de l’Handbol Sant Cugat líder del seu grup

Veterans de l'Handbol Sant Cugat

Veterans de l’Handbol Sant Cugat. Foto cedida pel club.

El proper dissabte, 25 de gener, a les 18:30h, l’equip de veterans de l’Handbol Sant Cugat comença la segona volta de la Lliga Catalana Màster Masculina Grup C al camp de la UE Handbol Calella, que fins ara ha guanyat dos partits i n’ha perdut tres, i ho fa com a líder, amb quatre partits guanyats i un partit empat, aquest darrer justament en la passada jornada amb l’Handbol Sant Andreu de la Barca, tercer classificat, en un partit molt disputat que va acabar amb el resultat d’empat a 27 gols.

Un cop acabi aquesta segona volta, la normativa preveu que es classifiquin per quarts de final els primers dos equips de cada grup més els dos millors tercers, fent un grup de vuit equips. Aquesta fase final serà amb el format d’anada i tornada i es jugaria el 13 i 27 d’abril. Les semifinals es preveu que es juguin l’11 i 18 de maig i la final, sense lloc de la seu decidit encara, l’1 o 6 de juny. Els equips que en aquests moments estan millor classificats són: en el Grup A, el Handbol Sant Quirze i el Garbí de Palafrugell; en el B, els veterans del Matadepera i el Canovelles i, en el grup del Handbol Sant Cugat en aquests moments el segon classificat és el Palautordera.

Switch to mobile version