Autor Cinema, teatre i televisió
2 Gener 2014 a 13:00

Lectura dels nominats als VI Premis Gaudí

Es farà demà, 3 de gener, a les 12h

Imatge del web de l'Acadèmia de Cinema Català

Imatge del web de l’Acadèmia de Cinema Català

Demà, divendres 3 de gener, es donaran a conèixer les pel·lícules, curtmetratges i documentals nominats als VI Premis Gaudí. La lectura començarà a les 12h a l’Auditori de La Pedrera i es desvetllaran els noms de les produccions seleccionades a les 22 categories.

Els encarregats de donar a conèixer les candidates seran els actors i acadèmics Lluïsa Castell i Lolo Herrero. D’altra banda, també hi seran presents Marga Viza, directora de Cultura de La Pedrera, i Isona Passola, presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, a més dels representants dels films pre-seleccionats i els acadèmics.

Han estat un total de 369 acadèmics el que han votat en aquesta primera ronda per escollir els nominats dels VI Premis Gaudí. La segona ronda, que ja decidirà els guanyadors, es farà del 13 de gener al 27 de gener. El dia 2 de febrer se sabran els noms dels guanyadors de les 22 candidatures en una gala al Barcelona Teatre Musical.

Switch to mobile version