Autor Economia
28 Gener 2014 a 14:00

L’Acceleradora d’empreses del Vallès dóna el tret de sortida

Imatge del web Creative Commons

17 empreses han començat aquest mes de gener l’activitat específica de l’acceleradora d’empreses del Vallès, ubicada a ESADE Creapolis i que compta amb el suport del Consorci per l’Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental.

Desprès del procés de selecció en el qual el Vallès Occidental va ser el territori que més va participar, 17 projectes empresarials van ser seleccionats per la Comissió territorial, formada per diversos agents del territori. 12 d’elles són del Vallès Occidental, del sector del disseny i moda, TIC entre d’altres.

L’objectiu del programa és que, durant aquest 2014, aquestes empreses aconsegueixin internacionalitzar el seu producte i augmentar la seva facturació amb l’assessorament del programa.

Switch to mobile version