Autor Ciclisme
10 Gener 2014 a 14:22

La Unió Ciclista Sant Cugat prepara un cap de setmana ple d’activitats

Coneixem una mica més el que fa aquesta Club

 

Equips de la UCSC

Foto de la web de la UCSC

Diumenge 12 la Secció de Cicloesport de la Unió Ciclista Sant Cugat surt a Sant Pol de Mar i a Castelldefels. En el primer cas són els del Grup “A” el de “clàssiques”, els que surten a les 8:30h del quiosc de la Rambla del Celler i el recorregut que faran serà el següent: Cerdanyola – Montcada – Vallesana – Badalona – El Masnou – Mataró – Arenys de Mar – Sant Pol de Mar – Mataró – Argentona – Parpers – La Roca – Montcada i Sant Cugat, per fer un total de 125 kms amb un desnivell acumulat de 990 mts.

Pel que fa al Grup “B” de “llarga distància” el destí és Castelldefels i el recorregut és Molins de Rei – Sant Vicenç dels Horts – Sant Boi – Gavà – Castelledefels – Gavà – Sant Boi – Molins de Rei i Sant Cugat, sortint a les 8:30h del mateix lloc per fer una distància de 78 kms i amb un desnivell acumulat positiu de 274 mts.

Pel que fa a la secció de BTT, els Grups A i B fan una sortida a Can Torres. Surten també a les 8:30 des del mateix lloc que la resta, el Quiosc de la Rambla del Celler, per fer un recorregut per Matadepera – Can Torres – Castellar i Sant Cugat. La distància serà d’uns 60 kms i el desnivell acumulat de 1.000 mts.

Cal dir també que la Unió Ciclista Sant Cugat fa altres activitats durant la setmana. Hi ha l’escola juvenil de ciclisme, es donen “cursets per aprendre a anar amb bici per adults” que es donen en “llocs discrets per vergonyosos” i que tenen un preu de 30€ el curset. Entre setmana un grup de “veterans” de la secció de BTT es troba a Coll Favà a les 8:30 del matí cada dimarts i dijous per fer sortides pels voltants de Sant Cugat per tornar a la 1 del migdia i s’hi pot apuntar qualsevol persona aficionada a la BTT. També s’organitzen sortides els dissabtes, que es concerten entre els participants.

La Unió Ciclista Sant Cugat també té una secció de Triatló que no para d’entrenar. Pel que fa a la natació cadascú va per lliure però per córrer queden els dimarts i dijous de 19:30 a 21:00h a la Pista d’Atletisme de la Guinardera i, d’abril a finals de setembre procuren sortir junts a pedalar, sobretot els caps de setmana.

Està associat al Club a més té avantatges en les revisions mèdiques i la compra de productes relacionats amb l’esport, assegurances i assistència jurídica, equipaments esportius i participar en les activitats o crear-ne de noves, així com la possibilitat d’assistir a xerrades que es fan de forma regular.

Switch to mobile version