Autor Economia
15 Gener 2014 a 12:30

La Salle, Cecot i ASEITEC signen un conveni de col•laboració

L’objectiu és difondre els valors de l’emprenedoria

Imatge cedida per Cecot

Imatge cedida per Cecot

Josep M Santos, director general de La Salle Campus Barcelona-URL; Antoni Abad, president de la patronal Cecot i Pedro Gómez, president de l’Associació d’Empreses d’Informàtica i Tecnologies de la Comunicació de Catalunya (Aseitec), han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu de difondre i prescriure els valors de l’emprenedoria i la cultura empresarial.

Santos ha afirmat que “el conveni signat impulsarà les sinèrgies entre Cecot i Aseitec amb el centre universitari de la tecnologia i l’emprenedoria”. Sosté que “aquest acord manifesta la voluntat de La Salle de posar la seva expertesa en l’àmbit tecnològic a nivell universitari i de Cicles Formatius, al servei de la petita i mitjana empresa catalana”.

Abad s’ha referit a “la formació pràctica amb continguts basats en la realitat i les necessitats empresarials del moment, la possibilitat que empresa i universitat cerquin la via per col·laborar en pro de la productivitat global és un dels factors clau d’aquest conveni”.

D’altra banda, Gómez ha comentat que aquest conveni, de dos anys de durada, “ha d’ajudar a fomentar i promoure l’emprenedoria entre els estudiants de La Salle-URLLa tecnologia i la innovació són factors transversals a les empreses i des d’Aseitec creiem important que la gestió empresarial també ho sigui perquè pot ajudar els estudiants a obrir unes perspectives laborals que, possiblement, no s’haguessin plantejat sense un coneixement previ en gestió d’empreses”.

Des de l’Aseitec han ofert a La Salle-URL col·laboració directa amb La Salle Technova, facilitant els seus serveis a empreses de constitució nova i integrant-los com a socis de ple dret durant el primer any, sense cap cost. Només hi ha un requisit: que els projectes empresarials no sobrepassin els dos anys des que es constitueixen.

Mentre que La Salle ofereix formació especialitzada en Arquitectura, Enginyeria i Direcció d’Empreses i aposta per l’emprenedoria des de La Salle Technova Barcelona (el seu parc d’innovació i acceleració de projectes empresarials amb base tecnològica), l’Associació d’Empreses d’Informàtica i Tecnologies de la Comunicació a Catalunya (ASEITEC), vinculada a la patronal Cecot, es manté amb l’objectiu de defensar els interessos dels seus associats en els àmbits: institucional, actua com a lobby cap a l’administració i la societat; laboral, orienta i assessora;  i d’innovació, s’usa la tecnologia com un impuls d’innovació per a les empreses.

Switch to mobile version