Autor Economia
30 Gener 2014 a 11:00

La Fundació Universitària del Bages i el Banc Sabadell firmen un conveni de col•laboració

Els emprenedors podran beneficiar-se del programa BStartup

Imatge cedida per la Fundació Universitària del Bages

Imatge cedida per la Fundació Universitària del Bages

La Fundació Universitària del Bages (FUB), ha signat avui un conveni de col·laboració amb Banc Sabadell, a través del programa d’emprenedoria i innovació e+i. D’aquesta manera, els usuaris del servei que necessitin finançament podran accedir al programa BStartup d’aquesta entitat. És el segon any que es porta a terme aquesta iniciativa de suport a emprenedors.

El programa Bstartup pretén que els emprenedors puguin iniciar un projecte de negoci i garantir que es desenvolupi amb èxit. És per això, que inclou solucions financeres i bancàries a mida de les seves necessitats, entre les quals hi ha préstecs i finançament preferent subvencionat. A més, el programa també ofereix altres serveis i productes que poden ser útils per als nous negocis, com assessorament en e-commerce o exportació, o crèdits per formació dels emprenedors. Però per accedir a aquests avantatges, l’aspirant ha de disposar prèviament d’un informe favorable de l’Oficina d’Atenció a l’Emprenedor de la FUB.

El responsable del programa e+i de la FUB, Marc Bernadich, creu que aquest acord complementa el treball que ja fa un any que es desenvolupa per guiar els nous emprenedors en el seu projecte empresarial. D’aquesta manera, afirma que “es garanteix que a més del nostre assessorament, l’emprenedor pugui accedir a condicions financeres preferents que facilitin la inversió i la posada en funcionament del projecte”.

La firma del conveni de col·laboració ha comptat amb la presència del director general de la FUB, Valentí Martínez, i del director de Zona Bages de Sabadell Atlántico, Jeroni Benavides.

Switch to mobile version