Autor Societat
21 Gener 2014 a 18:30

Inform@, cas d’èxit de cooperació empresarial

Demà es farà una jornada de presentació a la Cecot

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

Demà al matí es durà a terme la Presentació de casos d’èxit en cooperació empresarial en el marc de l’estratègiaCo a l’Aula Magna de la Cecot, en la qual Joan Murcia, Director del grup Inform@, explicarà quin model i passos s’han seguit per ser un dels cinc projectes més exitosos del pla estratègiaCo. La sessió començarà a les 9:15h i acabarà a les 11:45h.

Es tracta d’una sessió on els empresaris i consultors compartiran les experiències i els casos de cooperació de cada empresa. Es presentaran cinc projectes: Model de creixement Inform@, diari digital a través de franquícia a càrrec de Joan Murcia. Allianz Express, a càrrec de Francisco Martín, gerent de l’empresa Van Express. Global6, a càrrec de Juanjo Alemany. I finalment, ASYVAL i Montse Vancells, a càrrec d’Antoni Martínez.

L’estratègiaCo es tracta d’un projecte en el qual la Cecot ha ofert atenció, formació i les eines necessàries als emprenedors per dissenyar i executar un pla de cooperació amb una o més empreses.

Switch to mobile version