Autor Bàsquet
5 Gener 2014 a 9:30

Èxit del I Torneig de Reis Preinfantil de la Unió Esportiva Sant Cugat

Joventut de Badalona, en nenes i CBiUnió Manresana, en nens, guanyen el torneig

 

I Torneig Reis UESC

Foto cedida UESC

Entre divendres i dissabte s’ha desenvolupat el I Torneig de Reis en categoria preinfantil de la Unió Esportiva Sant Cugat a les instal·lacions esportives municipals de la Rambla del Celler. Vint – i – set partits en un dia i mig ha estat el repte que el club santcugatenc ha superat amb molt bona nota i que ha servit perquè tant els nens i nenes de la UESC com dels clubs que han visitat la nostra ciutat hagin après més d’aquest esport com perquè hagin pogut conviure i reforçar els valors que l’esport transmet en aquestes edats.

Hem pogut parlar amb la presidenta de l’entitat, la Mònica Mateu, a la que hem preguntat per la valoració general què en feia del torneig: “estem molt contents, molt emocionats per haver-lo pogut celebrar, ens agradaria consolidar-lo, com entitat fa set anys que fem el torneig Ciutat de Sant Cugat i aquesta és la primera vegada que ho fem en aquest format mixt i preinfantil, pels nostres equips és una gran experiència i a nivell competitiu hem tingut grans equip d’arreu de Catalunya”.

La cara que fan pares, entrenadors, jugadors i jugadores al final del torneig és de felicitat i de cansament alhora i li preguntem per l’esforç que significa per una entitat com la seva organitzar un torneig d’aquestes característiques mobilitzant tants equips, horaris, àrbitres,… “aquestes coses com sempre estan encapçalades per l’equip tècnic amb en Sergi Sánchez i responsables de l’àrea masculina i femenina però finalment ens hem hagut de bolcar moltíssims entrenadors i membres de la junta, que som voluntaris com totes les entitats sense ànim de lucre, és una feinada de por. A més, ens hem engrescat a fer una tómbola pel nou equip que tindrem amb ASDI, i prop de 60 comerços ens han donat els seus obsequis, hem fet un bar, fotos, etc. la dimensió d’aquest torneig es bastant important, tant a nivell tècnic com a nivell social ha significat que moltes persones hem dedicat una bona part de les nostres vacances de nadal al torneig i ens encantaria tornar-ho a fer cada any”.

Les dates de vacances de Nadal, com per Setmana Santa o principis d’estiu, són dates que afegeixen un plus de dificultat perquè molts clubs aprofiten per organitzar arreu tornejos d’aquest tipus, la Mònica ens diu que “hem estat molt contents dels equips participants, la UESC participa aquests dies en vuit tornejos alhora però els catorze equips que es van comprometre han vingut sense cap problema i estem molt emocionats”.

El torneig ha acabat sense cap ensurt remarcable, amb un nivell competitiu molt alt per la participació dels equips convidats i aquests no han defraudat a les expectatives. El tercer i quart lloc a la categoria femenina l’han jugat la UESC Negre i el CBF Cerdanyola, i ha guanyat el segon equip. A la final femenina s’han enfrontat el Barça i la Penya i ha guanyat el segon. En la categoria masculina el tercer i quart lloc l’han jugat el CB Santfeliuenc i la UE Mataró, guanyant el segon i la final d’aquesta categoria ha enfrontat el CBiUNIO Manresana i el CB Hospitalet i el campió ha estat el CBiUNIÓ Manresana.

Switch to mobile version