Autor Cinema, teatre i televisió
24 Gener 2014 a 17:00

Èpica d’Hèrcules

hercules

@ainamarcobal

Pel amants de l’èpica grega, aquesta setmana s’estrena Hércules:El origen de la leyenda per revisitar aquesta història del semidéu forçut. I qui també revisita és Spike Lee, adaptant la pel·lícula coreana Oldboy, que haurem de veure si aconsegueix bones crítiques com l’original. I la història de Lars Von Trier es tanca definitivament amb Nymphomaniac: Volum 2 per acabar d’explicar la vida de la Joe.

 

HÉRCULES: EL ORIGEN DE LA LEYENDA (THE LEGEND OF HERCULES)

ACCIÓ I AVENTURES. Dirigida per: Renny Harlin. Guió: Sean Hood i Daniel Giat. Producció: Danny Lerner, Boaz Davidson, Les Weldon i Renny Harling. Repartiment: Kellan Lutz, Scott Adkins, Liam McIntyre, Liam Garrigan, Jonathon Schaech, Roxanne McKe, Gaia Weiss i Rade Serbedzija.

Alcmena, reina d’un poble oprimit, demana ajuda als déus, els quals envien Hèrcules, fill de Zeus, per salvar-los. El noi s’enamora de Hebe, però el seu germà Íficles, per ordre d’Amfitrió, serà qui s’hi casarà. El jove intenta recuperar la seva amada i salvar el poble oprimit per Amfitrió.

 

OLDBOY

THRILLER DRAMÀTIC. Dirigida per: Spike Lee. Guió: Mark Protosevich basant-se en la pel·lícula Oldboy (2003). Producció: Doug Davison, Lawrence Grey, Roy Lee y Spike Lee. Repartiment: Josh Brolin, Samuel L. Jackson, Elizabeth Olsen, Sharlto Copley, Michael Imperioli, Linda Emond, James Ransone i Pom Klementieff.

En Joe Duchett és segrestat durant vint anys a un hotel-presó. Quan surt, la seva única obsessió serà trobar el segrestador, però aquesta cerca el durà fins una jove treballadora social i un personatge misteriós que té la salvació a les seves mans.

 

NYMPHOMANIAC: VOLUMEN 2 (THE NYMPHOMANIAC)

DRAMA. Dirigida per: Lars Von Trier. Guió: Lars Von Trier. Producció: Louise Vesth. Repartiment: Charlotte Gainsbourg, Stellan Skargard, Stacy Martin, Uma Thurman, William Dafoe, Shia LeBouf Jamie Bell, Connie Nielsen, Christian Slater, Mia Goth i Udo Kier.

El projecte es divideix en dues pel·lícules, la segona de les quals ens explica l’etapa adulta de la Joe. El film repassa la seva vida sexual des que és jove fins que té 50 anys, moment en el qual s’adona que és nimfòmana. El Seligman troba la Joe en un carreró semi-inconscient i amb cops, així que l’ajudarà mentre ella li explica la seva història.

 

MINDSCAPE

THRILLER. Dirigida per: Jorge Dorado. Guió: Guy Holmes, basant-se en un argument d’ell i Martha Holmes. Producció: Jaume Collet-Serra, Peter Safran, Mercedes Gamero i Juan Solá. Repartiment: Mark Strong, Taissa Farmiga, Brian Cox, Alberto Ammann, Saskia Reeves, Richard Dillane, Indira Varma i Noah Taylor.

El protagonista té la capacitat d’investigar dins la memòria de les persones i haurà d’investigar un cas en què una adolescent brillant sigui en realitat o una sociòpata o víctima d’un trauma.

 

¿QUÉ HACEMOS CON MAISIE? (WHAT MAISIE KNEW?)

DRAMA. Dirigida per: Scott McGehee i David Siegel. Guió: Carroll Cartwright i Ancy Doyne basant-se en la novel·la de Henry James. Producció: Daniela Taplin Lundberg, William Teitler, Charles Weinstock i Daniel Crown. Repartiment: Julianne Moore, Alexander Skargârd, Onata Aprile, Joanna Vanderham i Steve Coogan.

Els pares de la Maisie es disputen la seva custòdia i per tenir el favor del jutge es casen, tot i no estar enamorats de l’altra persona. La Maisie agafarà afecte a les noves parelles, però el jutge decidirà on viurà ella finalment.

 

PRESENTIMIENTOS

THRILLER ROMÀNTIC. Dirigida per: Santiago Tabernero. Guió: Santiago Tabernero i Eduardo Noriega basant-se en la novel·la de Clara Sánchez. Producció: Mariela Besuievsky i Javier López Blanco. Repartiment: Eduardo Noriega, Marta Etura, Alfonso Bassave, Gloria Muñoz, Irene Escolar, Jack Taylor, Pepa Charro i Silvia Tortosa.

La Julia i el Felix van de cap de setmana per fer reviure la seva relació. Discuteixen, i la Julia marxa amb el cotxe. Quan es fa de nit, la noia descobreix que li han robat la bossa, els diners i el mòbil, així que haurà de trobar en Felix en aquest indret desconegut.

 

CASI INOCENTES

DRAMA. Dirigida per: Papick Lozano. Guió: Papick Lozano basant-se en la novel·la de Pedro Ugarte. Producció: Alejandro Vázquez i Pedro Martín. Repartiment: Fernando Cayo, Ana Fernández, Jaroslaw Bielski, Gabriel Ángel Delgado, Alexandra Jiménez, José Antonio Gallego, Muille Jarju, Jesús Cabrero i Paloma Cela.

L’Alberto pateix un accident de cotxe on mor el seu fill León. A partir d’aquí, un desconegut salva la vida del seu fill, i l’Alberto es veurà sempre en deute amb aquest home.

 

EL APRENDIZ DEL ESPECTRO (SEVENTH SON)

ACCIÓ I FANTASIA. Dirigida per: Sergey Bodrow. Guió: Joseph Delaney i Matt Greenberg. Repartiment: Jeff Bridges, Julianne Moore, Ben Barnes, Olivia Williams, Djimon Hounsou i Alicia Vikander.

En Thomas Ward és feliç vivint amb la seva família al camp, fins que un dia un Espectre se l’endú perquè sigui el seu aprenent. Aquest, haurà de saber sobreviure als atacats de criatures com boggarts, bruixes i esperits.

 

OTEL·LO

DRAMA. Dirigida per: Hammudi Al-Rahmoun Font. Guió: Hammudi Al-Rahmoun Font. Repartiment: Anna M. Perelló Youcef Allaoui, Hammudi Al-Rahmoun Font i Kike Fernández.

Adaptació del clàssic de Shakespeare explicat des de l’humor negre on les passions i intrigues seran conduïdes per uns personatges ben reals.

Switch to mobile version