Autor Política
29 Gener 2014 a 14:52

El Procés Constituent de Sant Cugat convoca una assemblea aquest divendres

En la reunió es decidiran qüestions com la consulta o les relacions amb altres partits

 

Logo Procés Constituent

Imatge cedida

Aquest divendres 31 de gener l’Assemblea local del Procés Constituent de Sant Cugat convoca una assemblea a les 19 hores a la Casa de Cultura amb seguit de temes molt importants pel seu futur com a plataforma política que es disposa a construir un front d’esquerres disposat a aconseguir la “República Catalana pel 99%”. En l’Assemblea General celebrada a Sabadell el passat 22 de desembre va quedar alguna qüestió de relleu pendent que va tornar al territori, cosa que mostra el funcionament profundament horitzontal d’aquesta nova proposta política, el manifest polític de la qual han signat ja gairebé 47.000 persones.

En la reunió del proper divendres, les persones assistents s’hauran de posicionar davant el manifest redactat pel Grup Promotor en el que es defensa el “Sí + Sí” destacant que la mobilització política per la independència del país és indestriable i ha d’anar paral·lela a la lluita contra les retallades i la millora de l’estat del Benestar, fent una crítica oberta a l’actual model econòmic, polític i social. En aquest manifest crida l’atenció la demanda que es fa del dret de vot en la consulta de les persones d’origen extracomunitari com a reivindicació del dret a vot per tothom.

En aquesta reunió també s’informarà de l’Assemblea de Promotors del passat 25 de gener, es debatrà sobre la relació que cal tenir amb la resta de forces polítiques i moviments socials que conflueixen en objectius similars, tenint en compte que s’aproximen dates importants com les eleccions europees, eleccions municipals i, molt probablement, es poden avançar les eleccions al Parlament, que, com diu en un dels documents a discussió poden ser plebiscitàries en la data assenyalada per la consulta el 9 de novembre del 2014.

Altres decisions a prendre pels i les participants a l’assemblea d’aquest divendres serà les accions d’aquesta primera part de l’any, entre les que hi haurà la campanya engegada ja de la “República del 99%”, una campanya sobre democràcia participativa i una altra sobre l’impagament del deute. També es plantejarà la proposta de persones per formar part del comitè de coordinació del Procés Constituent de Catalunya que s’ha de triar properament i l’aprovació del Pressupost del 2014 que s’eleva a 167.200 € i al que hem tingut accés sense cap problema. Com amb la majoria de partits, vaja!.

Switch to mobile version