Autor Política
22 Gener 2014 a 10:00

El Consell Comarcal demana millores al carril BUS-VAO i a la C-58

Foto: Joan Murcia

Foto: Joan Murcia

Consell Comarcal va demanar ahir a través d’una moció aprovada pel Consell una millorar de l’ocupabilitat del carril Bus-VAO de la C-58. Tot i que el passat mes d’octubre del 2012 es va posar en marxa aquest carril, amb l’objectiu de descongestionar l’autopista d’entrada i sortida de Barcelona, aquesta encara registra un col·lapse important.

“Nou mesos desprès dels darrers canvis d’us al carril BUS-VAO a l’autopista C-58 la realitat no millora l’estat de les congestions de trànsit a aquesta via. L’ús diari mitjà del carril és de 4.600 persones, molt per sota de la xifra d’ús inicialment calculada, demostrant-se clarament la seva infrautilització” diu la moció. El Consell Comarcal demana al Departament de Territori i Sostenibilitat que avaluï les accions que es poden per reduir els embussos i faciliti el transport per carretera entre el Vallès Occidental i el Barcelonès.

Algunes de les mesures que es podrien implementar passa per augmentar a 3 els carrils de la C-58 pel seu pas fins a Terrassa Centre i millorant així els embussos que es creen entre Terrassa i Sabadell a les hores punta.

Switch to mobile version