Autor Cultura
2 Gener 2014 a 10:09

Dijous que ve, nova temporada de cinema d’autor

En la desena temporada segueix l’Àngel Comas com a programador

 

Cartell del cicle de cinema d'autor i clàssic de l'Ajuntament de Sant Cugat

Cartell del cicle de cinema d’autor i clàssic de l’Ajuntament de Sant Cugat

Cinesa i l’Ajuntament fan possible una temporada més, aquesta és la desena, que el 2014 comenci amb un nou cicle de cinema d’autor al que es sumarà aquest cop per primera vegada un cicle de cinema clàssic en versió original i subtitulada que es farà els dilluns a les 20h.

Dijous 9 de gener comença el nou cicle doncs d’autor que s’estendrà fins el 10 d’abril. Les pel·lícules com és habitual es poden veure en tres sessions els dijous a les 17, 19:30 i 22h. i en total seran 14 films dels que 2 seran originals en català, “La por”, de Jordi Cadena i “Tots volem el millor per a ella” de Mar Coll – que es projectarà el Dia Internacional de la Dona -. Segons Àngel Comasen la situació actual, és la primera vegada que podem oferir en un sol trimestre dues pel·lícules catalanes. Ha estat una feliç coincidència que desitgem que es pugui repetir en el futur”.

Altres títols que es podran veure en aquest cicle són “La Migliore Oferta” de Giuseppe Tornatore, que comença el cicle, “La vie d’Adèle”, dues entregues de la trilogia “Paraíso” de Seidl i les darreres obres d’autors com Lucía Puenzo, Deepa Mehta, Von Trotta o Brillante Mendoza.

Pel que fa al cicle de cinema clàssic, que començarà el 24 de febrer, podrem veure Mel Brooks, Orson Welles, Francis Ford Coppola i pel·lícules com “M” i “Cantando bajo la lluvia”.

El cicle compta amb la col·laboració de Gràfiques Celler i el Diari Sant Cugat. El preu de les entrades és de 4,30 € a la taquilla i de 4 € per internet. Hi ha un abonament per 48 € per les 14 pel·lícules del cicle que es pot adquirir abans del 9 de gener.

Switch to mobile version