Autor El temps
21 Gener 2014 a 12:07

Dia assolellat amb mínimes més baixes

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

El vent ha d’anar perdent intensitat en les properes hores desprès d’una jornada d’ahir en la que es va deixar sentir al vessant sud del país amb ratxes que van arribar als 100km/h. Les temperatures mínimes han baixat respecte les d’ahir, sent de 3,4 graus a bona part de la nostra comarca, amb una humitat que s’acostava al 65% a la ciutat de Terrassa.

Avui tindrem un dia assolellat que permetrà remuntar les temperatures amb força, tenint màximes properes entre els 13 graus al centre i sud  i de 9 al nord de la comarca.  No serà fins demà on la nuvolositat podrà augmentar per l’arribada d’un front molt desgastat que no hauria de deixar pluges destacables aquí. On si podrà més actiu serà a les comarques properes al Pirineu.

A finals d’aquesta setmana un nou front ha d’arribar al país, afectant-nos de nou entre dijous i divendres, tot i que creiem que no deixarà pluges tampoc. Les temperatures es mantindran estables i no tindrem gaires variacions, mantenint-se les màximes al voltant dels 11-13 graus i les mínimes aniran variant entre els 0 i els 4 graus, depenent d’on estiguem de la comarca.

Switch to mobile version