Autor Esports
31 Gener 2014 a 16:30

Copa del Món d’Esgrima de Terrassa

Els CAR ha acollit als tiradors nacionals per preparar la competició

copa del mon_ok

Terrassa serà aquest cap de setmana la seu on es disputarà la Copa del Món Junior de Floret Masculí.

132 tiradors representaran a 24 països i comptarà amb la presència de 19 dels 30 millors tiradors del món. La competició està organitzada per la Federació Catalana d’esgrima, el Club Esgrima Ciutat de Terrassa i la Real Federación Española de Esgrima i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, el Consell Català de l’Esport i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.

És la segona edició de la Copa del Món de floret masculí júnior i en aquesta ocasió es realitzarà a les instal·lacions de Can Jofresa.

El Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat a acollit una concentració de floretistes juniors arribats  de tot l’estat espanyol i que juntament amb els tiradors catalans han estat preparant aquesta Copa del Mon de Terrassa.

Switch to mobile version