Autor Cultura
17 Gener 2014 a 7:51

Avui comencen les activitats de Sant Antoni a Sant Cugat

L’hípica Severino serà qui farà de banderer aquest 2014

 

Celebració Tres Tombs a Sant Cugat del 2012

Foto: Tino Rubio

Com cada any, Sant Cugat celebra la festivitat de Sant Antoni amb un seguit d’actes que rememoren el passat agrícola de la ciutat. La festa es celebra gràcies a la feina dels voluntaris de la Comissió de Festes de Sant Antoni Abad. Gràcies a la seva implicació Sant Cugat continua celebrant una festa que ha aconseguit, especialment a la rua dels Tres Tombs, un nivell alt de participació. L’Hípica Severino, la que va néixer primer a Sant Cugat, serà l’honorada en portar el penó aquest any de Sant Antoni.

Els actes es divideixen en dos dies. Avui, dia de Sant Antoni, es celebra l’Ofici solemne al Monestir de Sant Cugat. Diumenge 19 de gener, és quan se celebra la Festa del Tres Tombs, que començarà a les 9 del matí, amb una concentració un esmorzar pels participants al Pla del Vinyet, que sortiran a les 11. A les 12 del migdia rebran la benedicció dels animals darrere el Monestir i arribaran a la Plaça de Barcelona cap a les 13h on seran rebuts pels representants de la ciutadania, encapçalats per l’alcaldessa.

El recorregut serà: Pla del Vinyet, Francesc Moragas, Quatre Cantons, Rius i Taulet, Passeig Sant Magí, Castillejos, Salvador Espriu, Francesc Macià, Carrer de la Creu / Torre, Francesc Macià, Orient, Pça. Del Coll, Passeig Torreblanca, Avda. Cerdanyola,, Carrer de la Creu, Torre, Santiago Russiñol, Santa Maria, Doctor Galtés, Valldoreix, Sant Antoni i Plaça Barcelona.

Switch to mobile version