Autor Economia
7 Gener 2014 a 14:48

19 persones menys a l’atur gràcies a un Pla d’Ocupació de l’Ajuntament

S’incorporen avui i acabaran el contracte a finals de juny

Recepció a les persones contractades pel segon Pla d'Ocupació de l'Ajuntament de Sant Cugat

Recepció a l’Ajuntament. Foto cedida

Aquest matí s’han incorporat 19 persones a l’Ajuntament a través d’un Pla d’Ocupació del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC). L’alcaldessa Mercè Conesa els ha donat la benvinguda acompanyada del Tinent d’alcalde de Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Cugat. Aquest pla d’ocupació s’adreça a ciutadans i ciutadanes de Sant Cugat en situació de llarga durada i que tinguin exhaurida tota la prestació i els subsidis. El contracte de treball és per sis mesos.

El personal contractat ha quedat repartit en diverses àrees municipals i tenen diferents perfils professionals. Hi ha set peons i oficials de primera (paletes), sis tècnics, tres conserges, dos jardiners forestals per al projecte “Netegem els boscos de Les Planes” del programa “Treball als Barris” i un coordinador.

A la recepció l’alcaldessa s’ha mostrat molt satisfeta per la “incorporació a l’Ajuntament d’aquests treballadors que, a més a més, tenen diversos perfils professional per poder donar el màxim d’oportunitats possibles” i els ha desitjat que “aquest contracte de treball pugui ser un incentiu per ajudar a trobar altres feines en el futur”.

Aquestes 19 persones se sumen a les 42 que des del passat mes d’octubre han estat contractades per l’Ajuntament durant 6 mesos també en el segon Pla d’Ocupació Municipal 2013 – 2014. En el primer Pla d’Ocupació Municipal 2012 – 2013 es van contractar durant 6 mesos a 43 persones més que també estaven en situació d’atur de llarga durada.

Switch to mobile version