Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
31 Desembre 2013 a 8:30

Una visió particular del Monestir

Visió particular del Monestir de Sant Cugat

Foto: Jordi Mestres

Un dels nostres col·laboradors, el fotògraf Jordi Mestres, ens envia aquesta molt particular mirada del Monestir de la nostra ciutat. Una darrera fotografia per acabar aquest any que és el primer de la nostra publicació i esperem que durant el proper en publiquem moltíssimes més de tant suggeridores com aquesta.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com

Switch to mobile version