Autor Entitats
30 Desembre 2013 a 12:44

Tot a punt per donar la benvinguda al nou any

La Festa més important al Pavelló Municipal d’Esports

 

Cartell Festa Cap d'Any. Casal Popular La Guitza

Cartell Festa Cap d’Any. Casal Popular La Guitza

Demà per la nit es celebren festes a moltes cases de la nostra ciutat per acomiadar l’any que s’acaba. Per molta gent haurà estat un mal any, un any on potser han perdut la feina, la salut, un ésser estimat o potser no, pot ser que aquest any hagi estat un bon any perquè ha arribat un de nou a la seva família o ha trobat parella, o un habitatge on anar a viure i s’ha emancipat, la quan cosa és gairebé un miracle en els temps que corren!. En tot cas, la majoria de la gent es desitjaran aquesta propera nit del 31 que el proper any sigui com a mínim com el passat i “si pot ser” millor.

A banda de les celebracions familiars i amb amics, a la nostra ciutat hi ha diferents celebracions diguem-ne que de caràcter “popular” si entenem per això que s’organitzen des de les entitats, amb preus raonables i/o en espais públics. A La Floresta la UREF organitza una revetlla a partir de les 12 de la nit a la seva seu. La Unió Santcugatenca també organitza un ball de cap d’any que inclou cotilló, ampolla de cava i raïm amb l’actuació del grup Gala fins les 4 de la nit. I al Casal de Mira-sol el Col·lectiu de la Gent Gran organitza un sopar de carmanyola i ball amb música en directe a partir de les 18h, amb entrada lliure.

Sense cap mena de dubte però el plat fort de la nit ve de la mà del Casal Popular La Guitza que aquest any organitza la Nit de Cap d’Any al Pavelló Municipal d’Esports de la Rambla del Celler. Aquesta tarda encara hi haurà entrades anticipades a la venda de 19h a 21h a 10€ (amb 2 consumicions, 15€ si es compren el mateix dia). Aquesta festa és doncs amb preus populars i autogestionada per l’entitat santcugatenca i s’espera que tingui molt èxit d’assistència de públic juvenil i no tant juvenil, es preveu que s’hi citin al voltant d’unes 500 persones per ballar al só de quatre disc – joqueis que punxaran “música dels seixanta als noranta i música catalana”, segons els organitzadors.

Switch to mobile version