Autor Entitats
31 Desembre 2013 a 10:00

Servei ininterromput la nit de Cap d’Any dels FGC

Horaris corresponents al període no lectiu al Metro del Vallès fins el 7 de gener

Nadala2013

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) oferirà servei ininterromput durant tota la nit de Cap d’Any com ja ve sent habitual els darrers. Els trens circularan de forma continuada per la zona urbana de Barcelona i pels trajectes Barcelona-Sabadell i Barcelona-Terrassa.

A la línia Barcelona-Vallès, la freqüència de pas dels serveis urbans de les línies L6 (Reina Elisenda) i L7 (Av. Tibidabo) serà de 20 minuts. Els serveis suburbans S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) circularan cada 45 minuts, aproximadament. A més, el Funicular de Vallvidrera circularà amb un interval de 10 minuts durant tota la nit.

 A la línia Llobregat-Anoia, la freqüència de pas de la línia L8 (Molí Nou-Ciutat Cooperativa) serà d’un tren cada 20 minuts.

Fins al dimarts dia 7 de gener de 2014 els horaris d’FGC de la línia Barcelona-Vallès (Metro del Vallès) seran els corresponents al període no lectiu.

Es poden consultar a www.fgc.cat

Switch to mobile version