Autor Societat
2 Desembre 2013 a 13:58

Sant Cugat Informa es presenta en públic aquesta tarda

El periodista i escriptor Xavier Bosch apadrinarà el naixement de la nova publicació

Xavier Bosch Foto: tv3.cat

Xavier Bosch Foto: tv3.cat

Aquesta tarda a les 19:30 h. presentem a la ciutat el nou portal de comunicació local Sant Cugat Informa. L’acte que és obert a tothom es farà al “Teatre més petit de Catalunya”, Can Ninot, al C/ Hospital, 35, de la nostra ciutat. Aquest local pertany a la Companyia Tian Cusidó que es dedica sobretot al teatre familiar i de titelles. Una entitat amb vocació de servei públic que intenta dia a dia fer arribar l’estimació per l’art dramàtic als més menuts, fins i tot a aquells més vulnerables.

A l’acte de presentació intervindran el promotor de la xarxa de diaris digitals nascuda a Terrassa fa gairebé un any, Joan Murcia, l’editor de la capçalera local Xavier Boix i el periodista, escriptor i veí de la nostra ciutat Xavier Bosch. Aquest darrer és conegut per haver creat “el Gran Dictat” o el “Alguna Pregunta Més?”, haver dirigit el diari “Avui”, engegat el “Diari ARA”, per les seves cròniques esportives, pels seus llibres “Se sabrà tot”, guanyadora del Sant Jordi 2009, “Homes d’honor” i multitud de col·laboracions en ràdio, televisió i, fins i tot, teatre, escrivint “el culékulé”.

Aquesta xarxa que ja està plenament instal·lada a Terrassa i Sabadell amb les capçaleres terrassainforma.com i sabadellinforma.com aspira, amb el primer pas donat a la nostra ciutat, a créixer arreu del país en el que és un projecte de comunicació local en xarxa. En aquests moments no hi ha massa exemples d’aquest pla d’empresa a Catalunya. A la nostra ciutat “pretén ser un mitjà que serveixi de plataforma on tothom que vulgui fer arribar les seves experiències, emocions, activitats, denúncies, fotos, poemes, reflexions, hi tingui cabuda, sigui gran o petit, de primera línia o una petita entitat”.

Switch to mobile version