Autor Societat
3 Desembre 2013 a 7:30

Sant Cugat Informa estrena amb molt de caliu al Teatre Can Ninot

El nou mitjà aixeca molta expectativa entre el públic de la nostra ciutat

Presentació Sant Cugat Infor

Foto: Marta Serrés

A dos quarts de vuit de la tarda no hi cabia ni una agulla a la sala de Can Ninot de la nostra ciutat i és que la presentació del nou mitjà digital Sant Cugat Informa ha aglutinat gairebé un centenar de persones al teatre del C/ Hospital. Amics, representants d’entitats, partits, associacions, comerços de la ciutat han fet cap al local de l’entitat de la Companyia de Tian Cusidó per viure en directe el bateig del nou mitjà digital.

La presentació del nou portal i els primers continguts i la presència del periodista i escriptor Xavier Bosch no ha decebut al públic assistent. El periodista santcugatenc, que ha confessat que no era de la corda ideològica de la que havia estat representant l’editor del nou mitjà, ha explicat els motius pels quals havia decidit intervenir en la presentació de l’acte i que es resumien en la credibilitat del plantejament editorial de la publicació i la trajectòria de l’editor, la valentia d’emprendre aventures empresarials en temps de dificultats econòmiques i la necessitat de l’existència de mitjans locals de petit format que poden representar un deslliurament de servituds de poders polítics i econòmics.

L’editor dels mitjans de la xarxa Inform@, Joan Murcia ha compartit les fortaleses del projecte pel que fa als principis col·laboratius de l’elaboració dels continguts donat que és un mitjà pensat per i amb la gent de la ciutat i que vol créixer comptant amb persones de diferents localitat del país que estiguin repensant la seva vida professional, amb condicionants familiars que els permetin el tele – treball, que tinguin contactes a la seva ciutat i hagin fet xarxa ciutadana per la seva participació en la vida associativa.

L’editor de la publicació local, en Xavier Boix, ha agraït la presència de tota la gent que ha assistit a l’acte, ha proposat a les entitats de tot tipus que comparteixin el que fan amb la ciutat “sinó ho expliquen és com si no ho fessin” i ha avançat alguns dels noms dels i les futures articulistes que escriuran en la secció d’opinió del nou portal de comunicació. Amb emoció ha desitjat poder celebrar el primer aniversari “perquè voldrà dir que la gent haurà cregut en el projecte i nosaltres haurem estat a l’alçada” i ha demanat disculpes a la gent que s’ha quedat fora de la sala.

Switch to mobile version