Autor Esports
16 Desembre 2013 a 12:00

Encara queden 2 dies per inscriure’s!!

Curs de formació esportiva organitzat per l’Ajuntament

 

Curs iniciació esportiva OMET

Foto: Sergi Colomer

Des del passat 10 de desembre i fins dimecres 18 estan obertes les inscripcions a l’oficina de l’OMET. El curs ofereix l’especialització de joc i esport escolar i s’adreça a persones a partir de 16 anys. Es realitzarà del 21 al 28 de desembre a la ZEM Rambla del Celler. D’aquesta forma l’Ajuntament vol promoure que les activitats esportives que s’ofereixen al municipi siguin el màxim d’educatives i enriquidores possibles.

Aquest és el sisè any consecutiu que, durant les vacances de Nadal, l’Ajuntament – a través de l’OMET – ofereix el curs d’iniciació a tècnic esportiu (CiaTE), un programa propi de l’Escola Catalana de l’Esport adreçat a persones a partir de 16 anys que vulguin formar-se i iniciar-se en l’ensenyament esportiu. Amb la seva realització, l’alumnat tindrà una formació poliesportiva tenint en compte la realitat esportiva municipal i les etapes de creixement dels nens i nenes des dels 3 als 12 anys.

S’ofereixen 30 places. Té un cost de 89, 95 €, tot i que les persones vinculades a entitats, esportives de la ciutat tenen un descompte de 30€, prèvia acreditació. Cal tenir en compte que la majoria de les persones que participen en aquest curs formen part – o formaran – de l’equip tècnic que entrena participants als Jocs Esportius en Edat Escolar o de clubs de la nostra ciutat.

 

Switch to mobile version