Autor Futbol sala
15 Desembre 2013 a 8:30

Empat a 1 al derbi local de La Floresta

L’Olimpyc mereix més a la 1era. part, el FS juga un partit seriós

Partit Olimpyc La Floresta - FS Sant Cugat

Foto: Xavier Boix

 

Quan un equip ha perdut tots els partits en un temporada un s’espera que es tanqui darrere i vagi a “rascar” un resultat positiu per la mínima i això és exactament el que ha fet aquesta tarda el FS Sant Cugat al pavelló municipal de La Floresta en el primer derbi local de futbol sala de la temporada de 2a Divisió Nacional B. I l’estratègia ha estat a punt de sortir-li rodona si no hagués estat pel gol fet a 25 segons pel final per Fernando, un dels jugadors més destacats del matx, i que ha suposat l’empat i que no s’escapessin més que un punt de la pista de l’Olimpyc.

El partit ha començat a un ritme molt alt, amb un Olimpyc que ha sortit en tromba i que a la primera part ha dominat gairebé de forma total. En els primers 13 minuts de partit ha tingut 6 oportunitats clares de gol que no ha aconseguit transformar i en el minut 10 especialment una de Diego que hagués pogut representar l’1 a 0 i un partit ben diferent. El primer xut a porta del FS Sant Cugat no ha arribat fins a 5 minuts pel final de la 1era part. Al final d’aquesta període l’Olimpyc encara ha tingut dues ocasions més molt clares. El jugador més destacat del partit ha estat el porter del FS Sant Cugat en Jordi Palau.

A la segona part el FS Sant Cugat ha sortit molt concentrat i al minut 2 i mig Richi ha marcat el primer gol dels vermells i negres i ha canviat totalment la fesomia del matx, trobant-se encara més còmodes els jugadors visitants. L’ansietat ha pogut els jugadors locals i, fins i tot, a una part del públic. Ha estat una segona part molt ben plantejada pels jugadors d’Albert Tejero que no han deixat forats clars als locals, només al minut 8 Fernando ha tingut una molt bona ocasió aturada per Palau, com en el minut 3 també ha aturat una falta de 10 metres. A 2′ 20” del final l’Olimpyc ha començat a jugar amb 5 jugadors de camps i sense porter, el FS ha llençat un xut al pal en una falta de 10 metres, l’Olimpyc a 46 segons ha fallat una jugada gairebé sota els pals i, quan faltaven 25′ per acabar el partit Fernando ha marcat l’empat.

El resultat ha fet justícia al que ha passat al camp durant els 40 minuts. Si bé durant la primera part l’Olimpyc ha dominat perfectament el partit, no ha estat capaç d’avançar-se i ho ha pagat en la segona on els jugadors del FS Sant Cugat han jugat amb molta intel·ligència prioritzant extreure el millor resultat del partit i han estat a punt d’emportar-se tot el botí.

Switch to mobile version