Autor Futbol sala
17 Desembre 2013 a 7:30

El partit Olimpyc – FS Sant Cugat encara cueja

La junta de l’Olimpyc pren decisions respecte les declaracions d’en Jordi Palau

Partit Olimpyc La Floresta - FS Sant Cugat

Foto: Xavier Boix

En una reunió que s’ha fet avui la junta de l’Olimpyc ha decidit exigir al Futbol Sala Sant Cugat la retirada del vídeo penjat a la seva web on suposadament s’expliciten incidents succeïts durant el derbi de dissabte a la pista municipal de Can Llobet. També han decidit en aquesta reunió demanar la rectificació de les declaracions del club santcugatenc i del seu president. Segons el club de La Floresta les declaracions fetes pel Futbol Sala Sant Cugat esdevenen “difamacions i acusacions falses a directius, col·laboradors i aficionats del club”. Segons les declaracions del portaveu del club Pol Moragas a aquest mitjà l’Olimpyc trencarà les relacions amb l’equip vermell i negre sinó es respon de forma positiva a aquestes reclamacions i es reserven el dret d’iniciar accions legals.

Segons aquest mateix portaveu les declaracions fetes en aquests darrers dies només condueixen a tacar la imatge del club de La Floresta i escalfar la rivalitat entre els dos clubs, el que no porta a cap cosa positiva. En les declaracions fetes a aquest mitjà Pol Moragas ha mostrat la seva preocupació perquè “les imatges difoses en la web del FS Sant Cugat poden vulnerar drets bàsics com la intimitat personal” i “les declaracions fetes al programa ‘Esport en Marxa’ i a twitter en què s’acusa a l’Olimpyc de permetre el consum de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents al pavelló, el club assegura que no té forma de prohibir l’entrada a cap aficionat ni d’expulsar-lo perquè el pavelló és municipal i d’aquesta qüestió s’hauria d’encarregar l’Ajuntament. Per finalitzar declarar que l’Olimpyc no ha permès actes incívics”.

Aquest mitjà vol aclarir que en la seva crònica va explicar en una part del text que “l’ansietat en la segona part va poder amb l’equip – referint-se a l’Olimpyc – i fins i tot a una part del públic” perquè hi érem i hem explicat el que vàrem veure. No estàvem entre el públic del final de la grada del pavelló però revisant el vídeo penjat a la web del FS Sant Cugat és absolutament particular el consum d’alcohol i de tabac i no hi ha cap prova de d’altres productes com manifesta el president Jordi Palau, que estava molt més lluny que el nostre redactor dels fets produïts. No vol dir això, ans al contrari, que algunes persones visquessin amb disgust i amb incomoditat determinats comportaments d’una minoria del públic del pavelló, comportaments que cal eliminar dels camps esportius de forma determinant. Però el que fan poques persones no es pot generalitzar al bon comportament tant de la majoria del públic assistent com del dels jugadors i més tenint en compte que es tracta d’un derbi i que cal, per part dels màxims representants, conduir les relacions cap a situacions de convivència pacífica i no de confrontació.

Switch to mobile version