Autor Societat
19 Desembre 2013 a 9:02

Mor una veïna de Sant Cugat en un accident de trànsit

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

El Servei Català de Trànsit va informar ahir a la tarda que s’havia produït un accident mortal al punt quilomètric 0.8 de la C-58 a l’altura de Barcelona en sentit nord. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís al voltant de les 18h.

Per causes que encara s’estan investigant, es va produir un accident entre un turisme i una motocicleta en el que va resultar morta la conductora del vehicle de dues rodes, Araceli MF de 51 anys i veïna de Sant Cugat del Vallès.

En l’accident van intervenir 6 patrulles dels Mossos d’Esquadra i dues unitats del Servei d’Emergències Mèdiques. L’accident va provocar molts problemes de circulació a les rondes i als accessos de la ciutat de Barcelona.

Switch to mobile version