Autor Societat
5 Desembre 2013 a 13:16

Sant Cugat Comerç i La Taula de Malalties Neurològiques organitzen una gimcana

Es durà a terme demà 6 de desembre per col·laborar amb la Marató de TV3

 

Gimcana Marató TV3

foto: cedida

L’Associació Sant Cugat Comerç amb la col·laboració de la ‘Taula de persones amb malalties neurològiques i càncer‘ i més de 70 persones voluntàries de la nostra ciutat organitza una gimcana per la Marató de TV3, que aquest any es dedica a les malalties neurodegeneratives. L’activitat consistirà en un seguit de carpes repartides per tot el centre comercial de la ciutat fins a vuit on s’hi trobaran jocs i proves per segellar una butlleta i informació sobre les entitats de Sant Cugat que ofereixen serveis i assistència a les persones amb malalties neurodegeneratives i les seves famílies. Un cop segellada la butlleta s’haurà de retornar a la Carpa central de Sant Cugat Comerç dels Quatre Cantons.

Per cada butlleta entregada abans de les 20h s’obsequiarà amb dos tiquets per utilitzar a les activitats que organitzen Sant Cugat Comerç els dies 6 i 7 de desembre. A la mateixa carpa, a les 20:15h, es realitzarà un sorteig de 6 vals de 50€ per utilitzar a les botigues associades a l’associació comercial entre totes les butlletes que hagin superat les vuit proves i estiguin degudament segellades. Els vals es podran recollir a partir de la setmana que ve a la seu de l’associació a la Casa Aymat i només es farà una trucada per butlleta guanyadora. En cas de no contestar es triarà una altra butlleta. Els vals es podran anar a recollir la propera setmana a la seu de Sant Cugat Comerç a la Casa Aymat.

Aquest any la Marató de TV3 dedica els seus esforços a les malalties neurodegeneratives com l’Alzheimer, el Parkinson o l’Esclerosi Múltiple que apareixen quan les neurones emmalalteixen o moren més ràpidament del normal. Encara no és coneixen les causes ni com curar-les, per això és tan important recollir diners per la investigació, perquè a més la solidaritat no degenera!.

Switch to mobile version