Autor Economia
1 Desembre 2013 a 12:00

“Lo que NO te cuentan en los libros de ventas” és el nou llibre de Mónica Mendoza

Està basat en la seva experiència professional

Imatge del web de Mónica Mendoza

Imatge del web de Mónica Mendoza

Mónica Mendoza és autora del llibre Lo que NO te cuentan en los libros de ventas (Alienta, Grupo Planeta, 2013) on, des de la seva experiència professional, hi assenyala una vintena de consells per ensenyar a vendre.

L’escriptora ha viscut al Vallès Occidental, en concret a Rubí i Cerdanyola i ara a Sant Quirze. És llicenciada en psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, ha fet el màster en Direcció Comercial per EADA i un Programa de Creixement d’Empreses per IESE.

La seva carrera professional ha passat per diferents empreses i en diferents càrrecs, però actualment és professora de màrqueting de la UAB, del EAE Business School i del Col·legi d’Agents Comercials de Barcelona. Forma part del Consell Assessor de l’Associació Espanyola de Formació Online (AEFOL) i és membre del Circuit de Dones de Negocis. A més, és assessora de vendes de la patronal Cecot, on va fer la presentació del seu llibre.

La pròpia experiència personal és la que ha fet que Mendoza pugui escriure aquest llibre on s’hi explica tot allò que els manuals tècnics no recullen. Parla de psicologia i comerç des d’un punt de vista pràctic i és per això que l’autora considera que és un recull de consells més propers per als qui estan interessats en el tema. Alguns consells  diu ella mateixa que poden ser bàsics, com ara somriure i cuidar l’expressió facial, ja que s’ha de captar l’atenció de l’interlocutor de manera positiva per tal que s’interessi pel producte.

Ella mateixa diu que no té la vareta màgica per solucionar les males ratxes comercials, però ha volgut fer una mirada als problemes des de la psicologia del venedor. Es tracta d’un llibre que, segons diu Mendoza, es dirigeix a comercials, caps de vendes, directius, autònoms, emprenedors i tothom qui necessiti vendre el seu producte.

Switch to mobile version