Autor El temps
30 Desembre 2013 a 12:00

L’any acabarà amb temps estable

L’any comença sense pluja

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

 

Avui el cel serà serè i poc ennuvolat, si bé els núvols que veurem seran alts i prims. S’espera aquest cel serè durant tot el dia d’avui i serà així fins a última hora de demà o dimecres, quan el cel es taparà una mica i augmentaran les possibilitats d’algun plugim, tot i que és improbable. Les temperatures estaran en torn als 14 graus les màximes i  4 graus les mínimes. S’espera que per demà, últim dia de l’any, les temperatures augmentin lleugerament, arribant les màximes a 16 graus i les mínimes a 6.

 En definitiva, l’any s’espera que acabi amb pocs núvols, si ve l’any que està a punt d’entrar ho podria fer amb alguna pluja localitzada.

Switch to mobile version