Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
7 Desembre 2013 a 8:15

Avui, la Plataforma per la Llengua a la Festa de Tardor

La Plataforma per la Llengua a la Festa de Tardor

Foto: Tino Rubio

En moments en que la nostra llengua està sent amenaçada “per terra, mar i aire” és més que imprescindible que gent com els que participen en la Plataforma per la Llengua treballin per la conservació i promoció de la nostra llengua. En aquesta fotografia a la Festa de Tardor.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com

Switch to mobile version