Autor Entitats
14 Desembre 2013 a 12:00

‘Tot interpretant Espriu’, exposició del Grup Foto Sant Cugat

Es la contribució d’aquesta entitat a la memòria del poeta en el centenari

 

Exposició Tot interpretant Espriu

Cartell de l’exposició

Des del passat 9 de desembre i fins el 12 de gener es pot gaudir d’una fantàstica exposició del Grup Foto Sant Cugat a la Biblioteca Central Gabriel Ferrater de la nostra ciutat. El proper dilluns 16 de desembre a les 19:30 h faran una inauguració amb un recital de poesia i música a càrrec de l’Alvar Roda, rapsoda i la Glòria Corrons, als teclats.

Les fotografies són obres de vint autors de la nostra ciutat membres del Grup que amb aquesta obra contribueixen a la memòria de Salvador Espriu i la seva obra literari en l’any de celebració del seu centenari. Els poemes de ‘La Roda del Temps’ són el fil conductor de l’exposició en el que cada fotografia representa una de les poesies d’aquesta obra. L’exposició es pot visitar els dilluns de 16 a 21 h, de dimarts a divendres de 10 a 14 i de 16 a 21 h i els dissabtes de 10 a 19 h i l’entrada és lliure.

Switch to mobile version