Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
1 Desembre 2013 a 8:30

Flora

Instagram (286) - Sergi

Foto: Sergi Colomer

El Parc Natural de Sant Llorenç del Munt és un parc on a part dels monòlits i rocams que el caracteritzen, es distingeix per la seva diversitat tant en la fauna com en la flora. Així el Parc es caracteritza per zones desprovistes completament de vegetació amb zones de vegetació molt densa, principalment en zones obagues i altes.

Des del Sant Cugat Informa us animem a que ens envieu les fotografies de la nostra ciutat.  Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que siguin de Sant Cugat o els seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia . Les podeu enviar a fotolectors@santcugatinforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version