Autor Política
31 Desembre 2013 a 11:01

El PSC local demana a Conesa un posicionament davant la reforma de la llei de l’avortament

El Grup Municipal titlla d’inacceptable la reforma presentada pel ministre Gallardón

Ple Ajuntament Sant Cugat

Foto: Localpress

El passat divendres 20 de desembre el consell de ministres aprovava l’avantprojecte de reforma de la Llei de l’avortament. El grup Municipal Socialista la titlla d’inacceptable i mostra el seu total desacord i demana a l’alcaldessa, a CiU i al PP de Sant Cugat que es posicionin en contra.

Recorden que el passat mes de juny el Ple municipal aprovà una moció avançant-se a aquest avantprojecte, presentada pel propi grup municipal, que va rebre el suport del PSC, ICV, la CUP i de la majoria de regidors i regidores de CiU. El PP va votar-hi en contra i l’alcaldessa es va abstenir, rebent les crítiques del grup popular.

Segons els portaveu socialista, Ferran Villaseñor, “ara és el moment de de pronunciar-se amb rotunditat i pels socialistes és essencial dir no, perquè és un atac als drets civils i aquesta reforma del PP és una regressió flagrant en l’àmbit de les llibertat de les dones”. El Grup Municipal Socialista també demana a l’alcaldessa que, tot i la seva abstenció, ara es pronuncii al costat de les llibertats de la dona, que és retallada d’arrel. Per això proposarà una declaració a la Junta de Portaveus de suport als drets de les dones i a la seva decisió sobre el propi cos.

Pel que fa al Partit Popular, el portaveu socialista declarà que “davant d’aquesta situació demanem als regidors del PP de Sant Cugat, que reflexionin i reconsiderin el seu vot en contra a la moció del ple del passat mes de juny i es pronunciïn contraris a la reforma que vol aprovar el seu, com ja ha fet la delegada del Govern a Madrid, alcaldes i altres dirigents del partit

Switch to mobile version