Autor Entitats
7 Desembre 2013 a 10:30

El Corte Inglés farà una donació extra de 976kg al Banc dels Aliments

Es van recollir 4.171kg al supermercat del centre de Sabadell

Logo del Corte Inglés. Imatge d'arxiu

Logo del Corte Inglés. Imatge d’arxiu

El Corte Inglés de Sabadell farà una donació extra al Banc dels Aliments, tot i haver finalitzat la companya del Gran Recapte. S’aportaran 976kg de productes de marca pròpia, Aliada. La iniciativa rau en que el grup empresarial vol aportar la mateixa quantitat del producte més donat al Gran Recapte, la llet, amb 976 litres en total. Per darrere de la llet, els productes més donats van ser la pasta, l’arròs i els llegums. La donació d’El Corte Inglés anirà destinada a la Creu Roja, en representació del Banc d’Aliments.

El Grup El Corte Inglés ha recaptat a tota Catalunya 80.000kg d’aliments, dels quals 10.000 han estat llet. És per això, que em total l’empresa donarà 10.000 kg en productes Aliada al Banc dels Aliments. El Supermercat del centre de Sabadell va recollir 4.171kg d’aliments.

A més, mantenen un acord de col·laboració permanent entre el Banc d’Aliments, de tal manera que els Supermercats d’El Corte Inglés cedeixen productes alimentaris de caducitat limitada a l’entitat. Així, es manté constant el suport entre ambdues parts per dur a terme la lluita contra la fam, fent arribar durant tot l’any aliments a les persones més necessitades.

Switch to mobile version