Autor Motor
1 Desembre 2013 a 10:30

El Circuit es suma per sisè any consecutiu a La Marató de TV3 amb les Voltes Solidàries

També es celebrarà la cursa d’atletisme 10kmRACC

Imatge cedida pel Circuit de Barcelona - Catalunya

Imatge cedida pel Circuit de Barcelona – Catalunya

El 15 de desembre el Circuit de Barcelona – Catalunya tornarà a col·laborar amb La Marató de TV3 amb les Voltes Solidàries amb l’objectiu de recaptar fons per les malalties neurodegeneratives. El mateix dia es celebrarà la cursa d’atletisme 10kmRACC sobre la pista del Circuit.

Tandes populars amb les Voltes Solidàries

Aquells que desitgin participar-hi tindran l’oportunitat de realitzar dues voltes al Circuit amb el seu vehicle particular. El preu és de 20 euros per vehicle, ja sigui cotxe o moto, independentment dels ocupants. Les voltes es podran realitzar entre les 14.00 i les 17.15 hores en vuit torns diferents de 20 minuts cadascun, i els vehicles aniran guiats per un cotxe de seguretat a una velocitat mitjana de 50 km/h. El mateix dia es podrà fer, de forma gratuïta, un recorregut per les instal·lacions.

La recaptació de les Voltes Solidàries es destinarà íntegrament a l’edició d’enguany de La Marató de TV3, i a la vegada aquells que desitgin fer una aportació major podran realitzar un donatiu físic al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Es poden comprar les entrades de les Voltes Solidàries a: www.circuitcat.com

Al matí, el Circuit serà territori runner

El Circuit, durant el matí, acollirà la cursa d’atletisme dels 10kmRACC, organitzada pel RACC a les instal·lacions del Circuit de Barcelona-Catalunya. La cursa està adscrita a la lliga Championchip 2013 i que inclou 3km fora del recinte, els 5km i les curses infantils. Una part dels guanys aniran destinats a La Marató de TV3.

Els Abonats Socis i Oficials del Circuit tenen condicions preferents a l’hora de formalitzar la inscripció. Es pot sol·licitar més informació al telèfon 93 571 97 77 o a l’e-mail abonats@circuitcat.com, en el cas dels Abonats Socis, o a l’e-mail oficials@circuitcat.com en el cas dels Oficials del Circuit.

Més informació i inscripcions a: www.10kmracc.cat

La Marató de TV3 2013, amb les malalties neurodegeneratives

La Marató de TV3 és un projecte solidari, impulsat per Televisió de Catalunya i la Fundació La Marató de TV3, que té com a objectiu obtenir recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que, de moment, no tenen curació definitiva.

A la vegada realitza una tasca de sensibilització ciutadana vers les malalties a les quals es dedica. També intenta potenciar la recerca científica per prevenir-les i/o curar-les. Aquesta edició està dedicada a les malalties neurodegeneratives, que poden afectar a qualsevol edat.

Switch to mobile version