Autor Economia
6 Desembre 2013 a 10:30

El Banc Sabadell compra JGB Bank per 56M€

Imatge del web del Banc Sabadell

Imatge del web del Banc Sabadell

El Banc Sabadell, que té la seva seu central al Parc Empresarial de Sant Cugat,  ha fet oficial l’acord per incorporar el JGB Bank de Miami, creat el 1957 a l’entitat per 56M€. L’operació s’estructura mitjançant l’adquisició a GNB Holdings Trust de la societat JGB Financial Holding Company que, al mateix temps, és titular de l’entitat bancària JGB Bank.

JGB Bank va ser creada l’any 1957 i és el segon banc més antic de Florida. Actualment té en cartera 530M de dolars en actiu. Aquesta operació incorpora els 71 treballadors de l’entitat i els vuit establiments financers als centres d’Aventura, Miami, Miami Beach, Doral, Coral Gables, Surfside i Medley.

S’espera que l’operació quedi completament integrada al Banc Sabadell la primera meitat del 2014, un cop es tingui l’autorització de les autoritats reguladores.

Switch to mobile version