Autor El temps
16 Desembre 2013 a 12:00

Darrers dies de l’anticicló

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

Gairebé 30 dies desprès de la darrera pertorbació activa i de l’arribada de l’anticicló que ha mantingut les temperatures a ratlla i amb boires fortes a la nostra comarca, ja tenim data per a la fi d’aquesta estabilitat.

Les temperatures no han canviat gairebé a la nostra comarca, amb 5 graus de mínima a Sabadell i 4 a Terrassa. Les boires i els núvols baixes han tornat a dificultar la visibilitat a molts punts del territori. El sol s’acabarà imposant però avui i durant els propers dies ja començaran a haver-hi més núvols que durant la setmana passada, símptoma que l’anticicló ja comença a perdre poder d’influència. Les temperatures tornaran a estar al voltant dels 16 graus a bona part del Vallès Occidental, de manera que el dia serà suau i sense grans freds fins la nit on les temperatures pujaran un altre grau respecte avui.

Els canvis s’apropen amb un front que arriba de l’Atlàntic i que pot deixar pluges però sobretot allunyar la situació anticiclònica que ens ha afectat aquests dies. Dimecres serà el dia en que aquest front creuarà les nostres ciutats, comportant una petita baixada de temperatures i la recuperació del sol de cara a finals de setmana.

Switch to mobile version