Autor El temps
27 Desembre 2013 a 12:00

Cap de setmana estable

Foto: Sergi Colomer

Foto: Sergi Colomer

El cap de setmana es presenta estable i amb poques probabilitats de pluja. Durant el dia d’avui el cel serà clar i tindrem unes temperatures màximes que rondaran els 14 graus i unes mínimes al voltant dels 7 graus.

Aquesta serà la tònica de dissabte i diumenge, si bé demà la probabilitats de pluja seran més altes, tot i que no s’esperen, i el cel estarà més tapat que avui. Pel diumenge s’espera que les temperatures baixin dos o tres graus tot i que el cel serà més clar que no pas dissabte.

D’altra banda Protecció Civil de la Generalitat ha desactivat l’Alerta del Pla de Protecció Civil de Catalunya Prociclat per l’episodi de forts vents que ha afectat sobretot el terç sud de Catalunya i al Pirineu i Prepirineu.

La Prealerta es manté fins demà a les 6 del matí al Prepirineu, Pirineu i Alt Empordà. Aquest episodis de vent forts han superat els llindars màxims a punts de Tarragona i sud de Barcelona. A Portbou s’han arribat als 134 km/hora i a Monistrol de Montserrat als 101km/h.

Switch to mobile version