Autor Entitats
14 Desembre 2013 a 13:00

L’Ateneu omple el Nadal d’activitats per petits i grans

Els pessebres seran el nucli de la seva activitat

 

Presentació activitats Nadal a Sant Cugat

Foto: Localpress

Un cop tancat el termini d’inscripció pel concurs de pessebres, en el que hi ha tres categories – tradicional, artístic i innovador -, l’Ateneu proposa tot un seguit d’activitats que giren al voltant d’aquesta activitat i que es desenvoluparan durant tot el mes desembre i principis de gener. En aquestes activitats també hi col·labora l’Ajuntament de Sant Cugat.

El dilluns 23 de desembre i el divendres 3 de gener a les 18 h els professors dels Tallers de Teatre Sílvia Servan i l’Octet de 9 faran un recorregut poeticomusical pels pessebres del casc antic. A les 19 h es farà el lliurament de premis del concurs de pessebres a la Sala d’Actes de l’Ateneu.

Des del 23 de desembre fins el 7 de gener hi ha organitzada una gimcana infantil que consisteix en que la canalla passi a recollir un butlleta per l’entitat, passegi pels carrers del casc antic i situï els pessebres fotografiats en aquesta. Un cop plena l’ha de retornar a l’Ateneu màxim entre el 7 i el 17 de gener i entre totes les butlletes omplertes correctament sortejaran els premis, que s’anunciaran el dia 20.

El dilluns 30 de desembre a les 17:30 h la Mercè Andrés contarà contes de Nadal i altres a la Sala d’Actes de l’Ateneu, el preu de l’entrada per ser l’aforament limitat, és de 2€.

L’Ateneu amb la Marató de TV3

Demà diumenge oferirà una sèrie de tallers oberts de 10 del matí a 2 del migdia en benefici de la Marató de TV3. Per primera vegada l’entitat obrirà les portes i oferirà a canvi de donatius mínims de 3€ i 5€ tallers i altres activitats. Hi podreu trobar des de una classe de dansa del ventre, fins una tai-txí, grafología, risoteràpia, Shiatsu i un Concert de llaüt antic. Així mateix tota la recaptació de la setmana del Servei d’Intercanvi de Llibres també s’ingressarà al compte de La Marató.

El treball desinteressat de professors/es i equip tècnic farà que les aportacions siguin íntegrament per la Marató.

Switch to mobile version